Budapesti városnézés


BUSZOS TÚRÁK

Budapest városnézés / 7.000,-HUF

Fedezze fel Budapest legfontosabb nevezetességeit idegenvezetőnk kíséretében, 3 órás városnézésünk alatt! Szeretnénk megmutatni Önnek a város legszebb helyeit és látnivalóit a Duna mindkét partján. Tartson velünk egy kellemes sétára a Várnegyedben, ahol élvezheti a mesés kilátást a Citadelláról, majd láthatja Pest kiemelt nevezetességeit is.

Indul naponta 10.00 és 14.30-kor

Budapesti 4 órás városnézés / 8.500,-HUF

Alaposabban megismerné Budapest arcait és látnivalóit? Szeretné kisebb csoportban felfedezni a várost? Válassza Ideál City Tour nevű, bővített városnéző programunkat, amely olyasmiket is tartalmaz, amelyek a 2-3 órás klasszikus városnéző programba nem fértek bele. Csatlakozzon városnéző programunkhoz, amely alkalmanként kizárólag egy nyelven zajlik. Az alábbi nyelvek közül választhatnak vendégeink: angol, német, olasz, spanyol vagy orosz.

Indul naponta 10.00-kor

Budapest by Night / 16.500,-HUF

Gyönyörködjön Kelet Párizsában éjszakai díszkivilágításban is, és töltsön el egy emlékezetes estét egy hagyományos magyar étteremben. Élvezze a néptánc műsort, a cigányzenét és az ízletes ételeket! Vacsora után pedig csodálja meg a város képeslapra kívánkozó, megvilágított látnivalóit a Gellért-hegy tetejéről!

Indul április -október között, kedd, csütörtök, péntek és szombat napokon 19.00-kor


GYALOGOS TÚRÁK

Gyalogos városnézés Pesten / 3.000,-HUF

Kezdje velünk a reggelt, és tudjon meg többet Pest gazdag történelméről! Keresse fel a pesti városrész legizgalmasabb, legfontosabb nevezetességeit. A kellemes séta a Duna-parton indul, majd érintjük a Szent István Bazilikát, a Magyar Szecesszió Házát, az Országházat, a Szabadság teret, valamint számos más érdekes látnivalót.

Indul naponta 14.00-kor

Gyalogos városnézés Budán / 3.000,-HUF

Töltse a délutánt egy kellemes sétával a Budai Várnegyed romantikus macskaköves utcácskáin. Felkeressük a Halászbástyát, a Mátyás templomot, a Királyi Palotát és kipróbáljuk a 19. századi siklót, sok más érdekes látnivaló mellett. Ne felejtse otthon a fényképezőgépét, hogy meg tudja örökíteni azt a csodás látványt, amelyet a Duna és a város kínál.

Indul naponta 14.00-kor


TÚRÁK HAJÓVAL A DUNÁN

Városnézés busszal és hajóval / 10.000,-HUF

Fedezze fel Budapest legfontosabb nevezetességeit idegenvezetőnk kíséretében, 3 órás városnézés keretében! Szeretnénk megmutatni Önnek a város legszebb helyeit és látnivalóit a Duna mindkét partján. Tartson velünk egy kellemes sétára a Várnegyedben, ahol élvezheti a mesés kilátást a Citadelláról, majd láthatja Pest kiemelt nevezetességeit is.

Indul naponta 10.00 és 14.30-kor

Hajós városnézés / 3.900,-HUF

Kellemes és emlékezetes kikapcsolódást ígér 1 órás dunai programunk, melyen városnéző hajók fedélzetéről csodálhatja meg mindkét oldalt, Pestet és Budát, miközben mindent megtudhat a város életéről és történelméről.

Indul május - augusztus között: 20:15, 21:00, 21:30, 22:15


KIRÁNDULÁSOK BUDAPESTEN KÍVÜL

Szentendre, a Festők városa / 10.000,-HUF

Tartson velünk, és ismerje meg Szentendrét, ezt a festői kis városkát a Dunakanyarban. Szűk macskaköves utcácskáin végigsétálva szinte egy másik, mesebeli világba csöppen a látogató. A program során ízelítőt kapnak a résztvevők a magyar specialitásként számon tartott lángosból, majd a Dunán ringatózva, egyórás hajóúttal érkeznek vissza Budapestre (május és szeptember között).

Indul április-október között: kedd, csütörtök, péntek, szombat, vasárnap 14.00

Gödöllő, Sisi nyomában / 10.000,-HUF

Fedezze fel a Gödöllői Királyi Kastélyt, Erzsébet királyné és Ferenc József egykori nyári rezidenciáját. Sétáljon a gyönyörű barokk palota falai között, Sisi lábnyomaiban, és kukkantson be Erzsébet királyné és Ferenc József életének kulisszái mögé, ismerje meg életük mesebeli történeteit.

Indul április-október között: hétfő, szerda, szombat 10:00

Magic Hungary / 14.500,-HUF

Ahogy a program neve is mutatja, varázslatos kombinációját kínáljuk az élményeknek! A csoport először felfedezheti Erzsébet királyné (Sisi) és Ferenc József korábbi nyári rezidenciáját életük titkos történeteivel kísérve, majd lélegzetelállító lovasbemutatón és lovaskocsizáson vehet részt.

Indul április-október között: kedd, péntek, vasárnap 9.00

Konferencia zárása

Kedves Résztvevők! A 2. ELTE Művészetpedagógiai Konferencia véget ért. Köszönet mindenkinek a közreműködésért, találkozunk jövőre ... Tovább

2018-05-28 09:24:32

Részletes program

Tisztelt résztvevők! A konferencia részletes programja már megtekinthető a weboldalon ... Tovább

2018-05-08 09:44:27

Rövid program

Tisztelt résztvevők! ... Tovább

2018-04-29 19:37:49